Villkor


Företaget miOmolly drivs som enskild firma med moms/VAT-nr SE751217320901, samt är godkänd för F-skatt. 

Ägare: 
Charlotte P Bröms 
Fältgatan 16 621 38 Visby 
E-post: lottapbroms@gmail.com 

I mina priser ingår moms 25%

Allmänna villkor 

BESTÄLLNINGAR

Alla beställningar sker via internet. Jag tar ej emot beställningar på något annat sätt än via vårt shoppingsystem på vår hemsida. Jag accepterar alltså ej beställningar via mail eller telefon. Alla varor fraktas (undantag om du bor på Gotland och kan hämta i vår brevlåda). Du måste vara minst 18 år för att kunna beställa. miOmolly levererar inte varor till personer under 18 år utan målsmans godkännande. Enklast är om målsman registrerar sig och beställer varorna.

LEVERANSTIDER & FRAKT

Från att beställning är lagd tar leverans normalt 5-10 dagar, men jag skickar alltid varan så fort jag kan. Längre leveranstider än angivet kan förekomma under perioder då jag har hög belastning p g a hög orderingång, lagerslut, förseningar från leverantörer mm.

Force Majeure. miOmolly kan inte hållas ansvarig för omständigheter jag inte kan råda över. Jag anlitar Posten att dela ut brev och paket och följer därmed Distans- och Hemförsäljningslagen. Ditt brev skickas till den angivna adressen för din order och det är Du som är ansvarig för att adressen är korrekt.

UTLAND

Betala med PayPal, en säker betallösning. Vid förskottbetalning från utlandet måste BIC och IBAN nummer anges.
BIC: NDEASESS 
IBAN: SE4795000099601806618540


AVGIFT FÖR OUTLÖSTA PAKET 
Vid outlösta paket debiterar jag en avgift om 395 kr (inkl moms) för att täcka de avgifter som uppkommer i samband med att paketet går i retur till miOmolly. 

TRANSPORTSKADADE VAROR 
Om en vara skadas under transporten, skall skadan anmälas omgående till speditören (Posten).

ÄGANDERÄTTFÖRBEHÅLL 
Alla varor du beställt är miOmollys egendom tills att full betalning kommit oss tillhanda.

REKLAMATIONSVILLKOR, RETURER OCH ÅNGERRÄTT 
För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber jag dig kontakta mig omgående. Jag skickar dig en ny vara utan någon extra fraktkostnad, OBS! Det gäller inte om det är en produkt med personlig text. Vi står för porto vid reklamation. Kan jag inte ersätta dig med en ny vara gör jag en återbetalning till dig när jag fått den defekta varan i retur. Vid reklamation kontakta mig innan, för att förenkla hanteringen av reklamationen uppge ordernummer samt orsak till reklamationen. 

Privatkonsument har, enligt distansavtalslagen, rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerrätten gäller då varan och förpackning återlämnas i oförändrat skick. Varan får ej vara använd, men förpackning får ha öppnats varsamt. För att, som privatkonsument, använda ångerrätten skall man kontakta mig innan. Returfrakten bekostas av konsumenten. Återbetalning sker så fort jag fått tillbaka varan och returen är godkänd (återbetalning sker inom 30 dagar). 

OBS! Ångerrätt gäller EJ på stansade smycken med personliga texter, detta för att alla stansade smycken görs på beställning och tar lång tid att arbeta fram. Ångerrätt gäller EJ på andra specialbeställda smycken, d v s smycken beställda efter egna speciella önskemål.

RETURADRESS: 
miOmolly

Fältgatan 
16
621 38 Visby

INFORMATION

Jag förbehåller mig för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i mitt sortiment förekommande artiklar och tjänster. All bildinformation på mina sidor skall ses som illustrationer och jag kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.


BETALNING


Betala smidigt och säkert med bara din e-postadress och ditt PayPal-lösenord. 
Betala med Swish: nummer 0731541050

Din order ska vara betalad inom 3 arbetsdagar från det du fått orderbekräftelsen. Betalar du inte inom denna tid, annuleras din order. När din betalning är redovisad, skickas varorna inom 5-7dagar, om det inte finns omständigheter som miOmolly inte kan rå över. Ytterligare fördröjning av leverans, meddelas på första sidan i shopen.

Alla paket levereras fint inslaget. 

♥ with love /miOmolly 

Text/foton ägs av miOmolly  ©

 

Sök